מצרכים
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שמן
כוס שוקולית
1 א,אפיה
4 ביצים
3/4 מיכל קצפת צמחית
1 סוכר וניל
לקרם:
100 ג´ שוקולד מריר
שלוש כפות סוכר
שליש מיכל קצפת
כפית נס קפה
שלוש כפות מים
הוראות הכנה
לערבב את החומרים היבשים: קמח,סוכר,שוקולית, אפיה ווניל להוסיף את השמן, הביצים והקצפת לערבב עד שמתקבל מרקם אחיד לצקת לתבנית ולתונר לחצי שעה 170 מעלות
כאשר בעוגה סיימה יש להכין את הקרם:
לצקת לסיר את החומרים לערבב עד לקבלת קרם אחיד ולקת על העוגה .
בתאבון
הערות
תבנית אפיה בינונית בערך 18 מנות *עדיף להשתמש בכוס חד פעמית
הצעת הגשה: לחתוך פרוסת עוגה לצקת עליה רוטב ולהוסיף כדור גלידת וניל פצפוצים ליד. שווה ביותר
המתכון באדיבות נלקח מחברה שלקחה מחברה ... ושודרג