מצרכים
לבסיס:2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפות קמח
למלית:
6 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
מיץ מחצי לימון או יותר אם אוהבים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
ציפוי: ג'לי לימון
קצפת ריץ'
הוראות הכנה
לבסיס להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף החלמונים והקמח + כפית תמצית וניל.
בינתיים לבשל תפוחים מיץ לימון חצי כוס סוכר וחצי כוס מים.
מבשלים עד שהתפוחים מתרככים ומועכים אותם.
להכין בנפרד ג´לי לימון עם 1 כוס מים רותחים ולתת להתקרר.
כשהג´לי מתחיל להקריש מוסיפים לו את התפוחים מערבבים ושופכים על הבצק האפוי.
מקררים שעתיים במקרר ולאחר מכן שופכים מלמעלה קצפת ריץ´ מוקצפת עם 1-2 כפות סוכר. שומרים במקרר.
אני הכנתי את אותה עוגה בעונת התותים עם תותים וג´לי תות.