מצרכים
6 ביצים להקציף את החלבונים.
להוסיף ידנית את החלמונים.
אח"כ להוסיף בהדרגה: (ההדרגה חשובה)
100 גר´ אבקת סוכר
כוס קמח תופח או קמח רגיל + א.אפיה
3 כפות שמן
תמצית וניל
שמנת מתוקה
סוכר וניל
הוראות הכנה
לערבב את כל החומרים מלבד השניים האחרונים ביחד
לאפות על חום בינוני.
לקרר את העוגה היטב ולחצות מקצה לקצה כך שיווצרו 2 עוגות.
להקציף שמנת מתקוקה עם סוכר וניל.
על הבסיס הראשון למרוח ממרח ריבת חלב ועל זה 1/2 מהכמות של השמנת המתוקה.
להניח את החלק השני של העוגה וגם עליו למרוח ריבת חלב ומעל את ה-1/2 הנותר של השמנת המתוקה.
ניתן לפזר מעל אגוזים קצוצים.