מצרכים
לבצק:
3 כוסות קמח תופ
4 חלמונים
4 כפות סוכר
1/4 כוס יין
1 חבילת מחמאה
לקצף:
4 חלבונים
3/4 (אפשר גם 1/2) כוס סוכר
1 חבילת אבקת פודינג וניל של אפיכל
1/2 חבילת שוקולד צ´יפס
הוראות הכנה
מערבבים את כל חומרי הבצק. 2/3 מן הבצק משטחים בתבנית ואופים בחום בינוני כ-20 דקות.
בינתיים מקציפים את החלבונים ובהדרגה מוסיפים את הסוכר ואבקת הפודינג.
מפזרים על מה שכבר אפיתם את השוקולד צ´יפס ומעל שופכים את הקציפה.
את 1/3 הבצק שנותר מפוררים מעל הקציפה ואופים עוד כ-20 דקות.
טעים ומרשים!
להגשה: אפשר כבר לחתוך ולהניח במנג´טים.