מצרכים
3 בצים
3 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס סוכר
1+1/4 כוסות קמח אסם תופח מאליו.
200 גרם אגוזים קצוצים ( גס )
כוס סירופ מייפל
הוראות הכנה
מערבבים את כל החומרים למעט האגוזים
וסירופ המייפל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שופכים לתבנית 26, או שתי תבניות כיכר.
זורים מעל את האגוזים ( אל חשש זה לא טובע )
מכניסים לתנור לחום בינוני 180 מעלות עד שקיסם יוצא נקי, בערך 25 דקות.
בעוד העוגה חמה שופכים עליה את הסירופ מייפל ומניחים להצטנן.
( העוגה כבר די כבדה אבל מי שרוצה יכול לחצות אותה ולמלא בקרם שמנת מתוקה, לדעתי זה מיותר :-))
בהצלחה!
הערות
1
המתכון באדיבות מפה לאוזן :-)