מצרכים
תבנית תנור
לבצק:
3 כוסות קמח תופח
4 כפות סוכר
300 גר´ מרגרינה
2 חלמונים
למוס:
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות קקאו
200 גר´ שוקולד
100 גר´ חמאה
3 חלמונים
5 חלבונים
הוראות הכנה
בצק:
לעבד לבצק את חומרי הבצק.
להוריד 1/3 עבור פירורים ולשים בפריזר.
לרפד תבנית תנור ביתרת הבצק.
מוס:
להמיס ולבשל שוקולד, קקאו, 3/4 כוס סוכר ומים.
להוסיף חמאה וחלמונים.
להשאיר להתקרר מעט.
להקציף חלבונים עם יתרת הסוכר לקצף יציב.
לערבב קצף ותערובת שוקולד.
לשפוך על הבצק ולאפות 10 דק´ בחום בינוני עד שיש קרום דק.
לגרר עם פומפיה גסה את יתרת הבצק שבפריזר על העוגה ולאפות עד שמזהיב (לעוגיות רכות כ-10 דק´ לעוגיות יותר יבשות כ- 20 דק´)