מצרכים
2 ביצים
1 קופסא רסק תפוחים לא ממותק (560 גרם)
1/2 כוס שמן זרעי ענבים
2 כוסות סוכר קנים
3 כוסות קמח 70% עדין
2 כפיות א. אפיה ללא אלומניום
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
כוס פירות יבשים קצוצים
כפית קינמון
הוראות הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מניחים בקערה גדולה: ביצים, שמן, רסק תפוחים. טורפים בעזרת מטרפה עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים בהדרגה קמח וא.אפיה ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.
קוצצים פירות יבשים- מערבבים עם מעט קמח ומוסיפים לתערובת, בשלב זה נוסיף גם את האגוזים והקינמו.ן
מקשטים מלמעלה במעט סוכר קנים וקינמון
מעבירים לתבנית אינגלישקיק משומנת, ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 20-25 דקות עד להזהבה
הערות
המתכון באדיבות באדיבות רשת על המשקל