מצרכים
לתחתית -
26 ביסקויטים
100 גרם חמאה מומסת במיקרו
למלית -
3 גבינה 5-9% (סה"כ 750 גרם)
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3 ביצים
לתערובת מעל -
2 שמנת חמוצה 15%
2 כפות סוכר
הוראות הכנה
מפוררים את הביסקויטים (אפשר במעבד מזון) ומערבבים עם החמאה המומסת.
משטחים את התערובת בתבנית (עגולה 26)
מערבבים את כל חומרי המלית ושופכים על הבצק
מכניסים לתנור ל-30 דקות בחום של 180 מעלות
מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד 10 דקות
מקררים בחוץ 10 דקות
שופכים על העוגה את התערובת של השמנת (אפשר למרוח עם מרית) ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות
הערות
המתכון באדיבות ענת