מצרכים
300 גרם שוקולד מריר / חלב
40 גרם חמאה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1/4 כוס קמח
קורט אבקת אפיה
10 גרם אגוזים טחונים
הוראות הכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להמיס 200 גרם שוקולד + 40 גרם חמאה
להקציף 2 ביצים + 1/2 כוס סוכר + קורט מלח
לערבב את השוקולד המומס עם הביצים
להוסיף 1/4 כוס קמח + קורט אבקת אפיה
100 גרם שוקולד שבור לחתיכות קטנות + 10 גרם אגוזים
ליצור עוגיות, ולהכניס ל-8 עד 10 דקות בתנור
כשהן נסדקות בשוליים ורכות במרכז - מוכנות!
חשוב לצנן לפני שמכניסים לקופסה.
הערות
משתנה