מצרכים
לבצק
4 כוסות קמח מלא
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
1 כוס שמן קנולה
1 כוס מים רותחים
מילוי :
1 כוס פרג טחון
1/2 כוס מים 2 כפות כמו סוכר קליפת לימון
הוראות הכנה
הבצק:
לערבב את הקמח ,אבקת האפייה, סוכר ,שמן ומים
לרדד מיד .
להכנת המלית :
להמיס את המים עם הסוכר תוך חימום. להוסיף את הפרג ולהביא לרתיחה עד בעבוע והסמכה. להוסיף את קליפת הלימון ולקרר.
1. על ניר אפייה לרדד עלה בצק דק . לקרוץ עיגולים קטנים.
2. להניח במרכז העיגול כמות קטנה מהמלית בעזרת כפית .
3. לסגור כל עיגול משלושת הצדדים לצורת אוזן
4. על גבי ניר אפיה , לאפות בחום בינוני כ15-20 דקות
הערות
המתכון באדיבות הילה בועז, מנהלת מחלקת תזונה ודיאטה בבית החולים לניאדו בנתניה.