מצרכים
5 ביצים
1/4 1 כוסות סוכר
1 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים (אני מכינה את המיץ מפריגת תפוזים קפוא) וכדי להדגיש טעמים הוספתי עוד כפית גדושה מהפריגת.
קליפה מגוררת מחצי תפוז
1/2 1 כוסות קמח אוסם תופח כשל"פ
1 שקית אבקת אפיה, כן כן זו לא טעות
20 גר' שוקולד מריר מגורר על מגררת דקה
הוראות הכנה
מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר והסוכר וניל , כ- 10 דקות עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
מוסיפים לאט את השמן
ממשיכים להקציף עד שכל השמן נטמע בקציפה
מוסיפים את המיץ , וקליפת התפוז ושקית אבקת אפיה.
מפסיקים את ההקצפה ומניחים לבלילה לנוח כ- 5 דקות
מוסיפים את הקמח והשוקולד, מקפלים לבלילה יוצקים לתבנית עגולה עם ארובה קוטר 24-26
אופים בחום 170 מעלות כ- 50 דקות
המתכון באדיבות בלוג לאכול, לשנות, להנות