מצרכים
6 תפו"א גדולים שטופים
שן שום כתושה
4 כפות עירית קצוצה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
מעט גרגרי קימל
מלח, פלפל שחור טחון טרי.
הוראות הכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, מקררים וקולפים.
חותכים לקוביות של כ- 2 ס"מ.
מוספים את שאר החומרים.
6 תפו"א גדולים שטופים
שן שום כתושה
4 כפות עירית קצוצה
רבע כוס שמן זית
מיץ מלימון אחד
מעט גרגרי קימל
מלח, פלפל שחור טחון טרי.
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, מקררים וקולפים.
חותכים לקוביות של כ- 2 ס"מ.
מוספים את שאר החומרים.
כתבות נוספות