מצרכים
2 תפוחי אדמה
חציל בינוני
מלח
שמן לטיגון
כף שמן זית
2 כפות צנוברים
4 שיני שום פרוסות
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
קליפה מגוררת ומיץ מלימון אחד
פלפל שחור טחון טרי
הוראות הכנה
מבשלים את התפו"א עד שרכים, מצננים, קולפים וחותכים לקוביות בגודל של 2 ס"מ בערך.
שוטפים את החציל וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ בערך. ממליחים וכו´ (אם רוצים), מטגנים מכל הצדדים.
במחבת קטנה מטגנים את הצנוברים בשמן זית עד להשחמה.
מערבבים הכל בקערה עם שאר החומרים.