מצרכים
15 עגבניות אדומות בשלות.
ראש שום
3 פלפלים ירוקים חריפים.
שמן לטיגון- כוס שמן.
כף מלח
כף גדושה פפריקה מתוקה.
הוראות הכנה
לחלוט את העגבניות במים רותחים,לקלף ולחתוך לקוביות.
לקלף שיני שום ולפרוס אותן.
לנקות את הפלפלים ולחתוך לקוביות או רצועות.
לטגן בסיר גדול ורחב את השום והפלפלים.
לאחר 1/4 שעה להוסיף את העגבניות.
לחכות לרתיחה אחת ואז להנמיך ולבשל כשלוש שעות עד שהעיסה סמיכה ללא נוזלים.
לאחר שעת בישול להוסיף לסיר מלח ופפריקה.ולערבב.
מדי פעם לתת ערבוב למטבוחה ולהמשיך לבשל.
הערות
המתכון באדיבות סבתא רחל