מצרכים
1/4 כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות
1/4 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקות
כ6- עלי חסה ערבית, חתוכים לרצועות דקות
3 גזרים קלופים וחתוכים למקלות
חופן זיתים שחורים מגולענים
חופן אגוזי קשיו קלויים מומלחים
לרוטב:
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
1 כפית חרדל דיז´ון גרגרים
1 שן שום טרי כתושה (לא חובה)
מלח ופלפל שחור טחון טרי
הוראות הכנה
+ מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת קטנה.
+ יוצקים את הרוטב על הירקות החתוכים והזיתים, ומערבבים.
+ מפזרים מעל את הקשיו הקלויים ומגישים
הערות
4 מנות
המתכון באדיבות עופר זוטא