מצרכים
1 בצל גדול חצוי לאורך, פרוס דק
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק כנ"ל
1 פלפל צהוב כנ"ל
חופן צימוקים
מעט שמן זית לטיגון
לרוטב:
כף סוכר
2 כפות חומץ בן יין אדום
3 כפות סויה
לתיבול נוסף:
חומץ בלסמי
מלח פלפל
הוראות הכנה
1. לטגן בצל במחבת גדולה (עדיף בווק) במעט שמן זית עד שמזהיב.
2. להוסיף הפלפלים ולהקפיץ ´4-´3
3. להוסיף צימוקים, סוכר, חומץ וסויה, לכסות ולאדות כעשר דקות.
4. לכבות האש, להוסיף מעט בלסמי ואם רוצים גם עוד סויה, מלח ופלפל לפי הטעם. לקרר 24 שעות.
5. לפני ההגשה להוסיף שבבי שקדים קלויים מעט.