מצרכים
4 מנות:
כוס בורגול גס/עבה
כוס וחצי גרעיני רימון
חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים שבורים
3-4 כפות שמן זית
6-8 כפות מיץ לימון טרי
2 כוסות עלי פטרוזיליה קצוצים
כוס עלי נענע קצוצים
כוס עלי כוסברה קצוצים (לא חובה)
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
אופן הכנה:
-משרים את הבורגול במים כשעה ומסננים (אין צורך לבשל במים).
-מרכיבים סלט בורגול: מערבבים את כל החומרים בקערה ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מומלץ לתבל לפחות חצי שעה לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו.