מצרכים
הוראות הכנה
מכינים בצק:
2 כוסות קמח
1 ביצה טרופה
1 כפית מלח
1/2 כוס מים קרים כקרח
קורנפלור
טורפים את הביצה עם המים, מערבבים עם הקמח והמלח לקבלת בצק גמיש
וחלק מניחים לחצי שעה.
ללוש קצת את הבצק, לחלק ל- 2. כל חלק לגלגל למעין גליל ולחלק ל- 12
לרדד כל יח´ לריבוע בגודל 9 ס"מ
להניח בצד כשבין הריבועים מפזרים קצת קורנפלור שלא ידבקו זה לזה.
את העטיפות אפשר להכין מראש לקרר או להקפיא
מכינים מילוי:
אפשר גם בלי נבטים, רק עם גזר,כרוב,בצל, אפשר רצועות דקות מפלפל,אפשר גם עוף או בשר טחון מטוגן
מתבלים היטב בסויה,שום ומעט מלח
ממלאים, סוגרים את הגלילה ומטגנים...