מצרכים
מצרכים למפרום
3 דלוריות
1 תפוח אדמה מגורר
1 בצל מגורר
1 קילוגרם בשר טחון
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית תבלין קציצות
1/2 כפית מלח
1/3 כוס פירורי לחם
1 ביצה
2 ביצים לטיגון
2 כוסות קמח לטיגון
1/4 כפית רסק לטיגון
מצרכים לרוטב
2 גבעול כרפס
1 כף רסק עגבניות
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח, שמן
הוראות הכנה
אופן ההכנה המפרום
בקערה מערבבים את הבשר ,הבצל ,תפוח האדמה ,הפטרוזיליה, פירורי הלחם ,
מלח תבלין קציצות והביצה.
קולפים את הדלורית ופורסים פרוסות עבות ,פותחים כמו ספר וממלאים בבשר.
את שארית הדלורית קצוצים לתחתית הסיר.
מקמחים את המפרום,טובלים בביצה עם רסק העגבניות ומטגנים.
הכנת הסיר והרוטב
בסיר שטוח מפזרים את שארית הדלורית מסדרים מעל את המפרום ,
קוצצים את עלי הכרפס מוסיפים את יתר המרכיבים של הרוטב .
מוסיפים מים עד כיסוי מבשלים עד לצמצום הרוטב
הערות
המתכון באדיבות בלוג-שמחה יצחק מבשלת