מצרכים
1/4 כוס קמח קוקוס
1/2 כף קמח שקדים
2 כפות אבקת פסיליום
1 כוס מים חמים
1 כף שמן זית
1.5 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
הוראות הכנה
1. לחמם תנור ל-180C.
2. לערבב ביחד את החומרים היבשים .
3. להוסיף מים חמים ושמן זית, ולערבב ליצירת תערובת בצקית וללוש במשך כמה דקות.
4. לחלק בצק ל-4 חלקים.
5. לרדד את הכדורים ל-4 "פיתות" בקוטר של 9-10 ס״מ מקסימום כל אחת וגובה של לפחות 5-6 ס"מ. חשוב להשאיר גובה לבצק כדי שיהיה קל לפתוח את ה"כיס" של הפיתה.
6. להעביר לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעל ולהכנית לתנור.
7. לאפות במשך 20-25 דק' עד להזהבה ואווריריות. מומלץ להפוך את הפיתות במהלך האפייה.