מצרכים
לחמנייה
כף גבינה לבנה 5%
ביצה
כף שמן זית /חמאה
מעט מלח
הוראות הכנה
להכנת החביתה: מחממים מחבת ומוסיפים שמן זית או חמאה. טורפים את הביצה בקערה קטנה ומוזגים למחבת. מכסים במכסה עד שהחביתה מוכנה. מקררים מעט את החביתה.
להכנת הכריך: מורחים שכבה דקה של גבינה על שני צדי הלחמנייה. מוסיפים את החביתה.
תוספת ירקות לכריך: חותכים עגבניות שרי, גזר ומלפפונים בצורת מקלות או כוכבים למשל – זה מגרה ועושה חשק. מומלץ להגיש את הירקות בכלי נפרד – ילדים לא אוהבים שהכריך "רטוב" מהירקות.
עבור ילדים שאוהבים תוספת בכריך עצמו, מומלץ להוסיף עלה חסה, פרוסות עגבנייה ועיגולי מלפפון.
המתכון באדיבות מאפיית "ברמן"