מצרכים
דג סלמון
שמן זית
מלח גס
חרדל
7-8 שיני שום
כוסברה קצוצה
פלפל אדום- חתוך לרצועות
עגבניות שרי חצויות
הוראות הכנה
אופן ההכנה:
1. מכינים משרה המורכב מ:שיני שום, שמן זית, כפית מלח גס, 2 כפיות חרדל וכוסברה
2. משמנים תבנית בשמן זית, שמים קצת מלח גס, שמים מעל את הסלמון, ומעליו- את המשרה.
3. מעל הדג והמשרה- שמים: פלפל אדום חתוך לרצועות, עגבניות שרי חצויות, ומעל העגבניות- קצת מלח גס, ושמן זית.
4. אופים 25 דק´ ב- 200 מעלות. (חשוב! לא לשכוח את הדג, אחרת הוא מתייבש)
5. כשהדג מוכן,מכבים את התנור ופותחים את הדלת- שוב, למניעת התייבשות
הערות
המתכון באדיבות דוד שלי.