מצרכים
פילה סול
קמח
מלח
פלפל
שמן לטיגון
הוראות הכנה
מכינים תערובת מקמח עם מלח ופלפל.
טובלים בזה את הדגים המופשרים,
מטגנים משני הצדדים קלות (זהירות, הדג מתפרק בקלות!)
אפשר להגיש כך או עם רוטב כלשהו,
למשל
רוטב לימון
פילה סול
קמח
מלח
פלפל
שמן לטיגון
מכינים תערובת מקמח עם מלח ופלפל.
טובלים בזה את הדגים המופשרים,
מטגנים משני הצדדים קלות (זהירות, הדג מתפרק בקלות!)
אפשר להגיש כך או עם רוטב כלשהו,
למשל
רוטב לימון
כתבות נוספות