סביצ'ה דג עם אגסי אנז'ו ואבוקדו

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/01/19 09:04 טז בשבט התשעט

סביצ'ה דג עם אגסי אנז'ו ואבוקדו, צילום: shutterstock
סביצ'ה דג עם אגסי אנז'ו ואבוקדו, צילום: shutterstock

מצרכים

אגס אנג'ו ירוק.

120 גרם דג ים (מוסר, לוקוס, אנטיאס).

בצל סגול קטן.

פלפל אדום מתוק.

פלפל ירוק חריף.

גבעול סלרי אמריקאי.

לימון גדול.

חצי אבוקדו.

מלח.

הוראות הכנה

חותכים את הדג, הפלפל האדום והאגס לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מגרדים חצי מקליפת הלימון וסוחטים את המיץ שלו ומוסיפים את שניהם לקערה. מוסיפים גם בצל סגול פרוס דק, גבעול סלרי פרוס ופלפל חריף קצוץ (לפי הטעם). מתבלים במלח, מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לחצי שעה לערך לפני ההגשה.

לפני ההגשה חותכים חצי אבוקדו לקוביות ומפזרים מעל. אפשר לצרף כמה טורטיות, ונאצ'וס.

המתכון באדיבות יובל בר-נר

כתבות נוספות