מצרכים
1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים גדולים
5 פלפלים חתוכים לרצועות .
סלסלת פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורים פטריות.
2 כפות קטשופ
3 כפות סויה
3 כפות יין אדום
1 קופסת רסק עגבניות – 100 גרם
1 כף מרק עוף
5 שיניי שום קצוץ
2 כפות שמן זית .
הוראות הכנה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ ב- 2 כפות שמן , כשמזהיב להוסיף את רצועות חזה העוף ולהמשיך לטגן עד שיזהיבו.
להוציא מהמחבת ולהכניס את רצועות הפלפלים והשום.
לאדות מעט ולהוסיף הפטריות ולבשל יחד כ- 10 דקות.
להוסיף לפלפלים ולפטריות את רצועות העוף ולערבב.
להוסיף את הקטשופ, הסויה , היין, אבקת מרק, ורסק עגבניות ולערבב.
להמשיך לבשל עוד כ- 20 דקות .