מצרכים
1 ק"ג קציצות דרום אמריקאיות של אל גאוצ´ו צלויות על האש
1/2 ק"ג פטריות (עדיף פורטובלו)
1/2 ק"ג פלפל אדום (ברוטו לפני ניקוי)
1/2 ק"ג בצל סגול
10 שיני שום
1 לימון
תימין טרי, מלח, פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
עוטפים את שיני השום ברדיד אלומיניום וצולים על הגריל
צולים את הפטריות והבצל על הגריל ופורסים לרצועות
צולים את הפלפלים על הגריל, קולפים ופורסים לרצועות ברוחב 1/2 ס"מ.
אפשר להוסיף גם פלפל חריף ירוק (למי שאוהב). קלוי על האש, מקולף וקצוץ. אם מוסיפים פלפל חריף, כדאי להחליף את הטימין בכוסברה .
פורסים את הלימון לפרוסות וצולים על הגריל
מכניסים את כל החומרים לקדרה, מכסים ומשאירים על אש נמוכה עד להגשה. לא לשכוח על האש - זה לא חמין!
הערות
המתכון באדיבות אל גאוצ´ו רמת גן