מצרכים
מגש פרגיות
רוטב צ´ילי
יין
שמן זית
כורכום
גריל עוף
פפריקה
תבלין לשווארמה
מלח
בצל
הוראות הכנה
לערבב את כל מרכיבי התיבול (חוץ מהבצל) ולהשרות בהם את הפרגיות כשעה-שעתיים.
לטגן בצל בסיר רחב, להניח את הפרגיות על הבצל (כולל הרוטב שנשאר בקערה) ולבשל בסיר מכוסה.
לאחר 15 דק´ להפוך אותם על הצד השני.
לבשל עוד כרבע שעה, ולסגור את האש. להשאיר עוד שעה בסיר מכוסה.
פשוט ללקק את האצבעות!
מומלץ!
הערות
כ-12 יחידות