מצרכים
קג כבד טרי טרי (מאוד חשוב)
שמן זית, מלח, ופלפל
חצי קג תירס גרגירים
2 בצלים סגול וירוק
רוטב טריאקי מוכן
הוראות הכנה
חותכים את הבצלים לרבעים ואופים בתנור כ5 דקות ב180 מעלות עם מעט שמן זית, מלח, ופלפל.
את גרגירי התירס מבשלים כ10 דקות ואז טוחנים לקרם חלק.
את הכבדים צולים ומקפיצים עם רוטב טריאקי במחבת.
להרכבת המנה מניחים כף של קרם התירס במרכז הצלחת ופותחים כמו חומוס במרכז, מניחים 5 או 6 כבדים מוקפצים ומעל מפזרים מגלדי הבצל האפויים סגול וירוק .
בתאבון מנה נהדרת בטעמים!!!
הערות
6 סועדים
המתכון באדיבות מסעדת רודריגז