מצרכים
בשר/ גרון הודו/ כרעיים עוף
חיטה
תפוח אדמה
בטטה
שום שלם
ביצים
הוראות הכנה
בשר מס´ 8 חתוך לפרוסות/קוביות גדולות- לתבל אותו בקצת מלח-פלפל ולסגור אותו (בסיר של החמין), כמה דק´ לא יותר.
להוציא אותו
להשאיר על אש דולקת ולהכניס בצל שלם (קלוף), תפוא חתוכים, בטטה, את הבשר, חיטה (בערך כוס וחצי-2) שום שלם והיתה לתבל במלח, פלפל פפריקה פפריקה, וראס אל חנות.
להוסיף מים ולסגור.
*אפשר להחליף את הבשר בגרונות הודו או בכרעיים, ואז מדלגים על שלב ה´סגירה´.