מצרכים
6 צלעות כבש נקיות
6 מדליוני פילה
6 חתיכות מח עצם
שקית ירקות ברוקולי
2 תפו"א גדולים
1 חב´ פטריות
לרוטב:
בצל
גזר
יין אדום
כף סוכר
מעט קורנפלור
הוראות הכנה
אופן הכנת הירקות:
מסדרים את תפו"א החתוכים לקוביות ואת הברוקולי והפטריות בתבנית, מזלפים מעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור בחום של 230 מעלות 10 דקות.
אופן הכנת הרוטב:
מקפיצים בסיר מעט בצל וגזר, מוסיפים את היין עד לאידוי של האלכוהול מוסיפים כף סוכר, מצמצמים את הרוטב וקושרים מעט עם קונפלור ומסננים.
אופן הכנת הבשר:
את הבשר צולים על הגריל או על מחבת פסים ומכניסים לתנור ל-8 דקות.
להגשה:
מניחים את מדליון הפילה שמעליו צלע הטלה, מפזרים בצד את הירקות הצלויים ומעט מרוטב היין ומעל עלי טימין.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת רודריגז הירושלמית