מצרכים
לשמן השום והפפריקה:
- 100 מ"ל שמן זית
- 1 כפית פפריקה
- 2 שיני שום
- 1 כף חומץ
עבור הקרוסטיני:
- 1 כרע בקר או עגל בטמפרטורת החדר
- טחינה לבנה
- 1 בגט
- עירית
הוראות הכנה
מבשלים את שיני השום במחבת עם מעט שמן זית על אש נמוכה עד להזהבה.
מסירים מהאש ומוסיפים את החומץ וכפית פפריקה.
מבשלים את הבשר על המנגל, 5 דקות לכל צד על אש גבוהה.
נותנים לבשר לנוח 10 דקות ופורסים.
צולים את הבגט.
מניחים על פרוסות הבגט את שכבה יפה של טחינה לבנה, חתיכת בשר וקורטוב של שום ושמן פפריקה.