מצרכים
מתכון ל-4 סועדים (גודל מנה: חצי חזה עוף ו-1/4 כוס תערובת אבוקדו
כף וחצי של תערובת תבלינים על פי הטעם
4 חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות
כף שמן זית
אבוקדו אחד קלוף וחתוך לקוביות
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 פלפל חריף ללא גרעינים קצוץ דק דק
2 כפות מיץ ליים או לימון
¼ כפית מלח
ליים או לימון חתוך לרבעים
הוראות הכנה
בזקו תערובת תבלינים על שני צדי חזה העוף. חממו שמן במחבת טפלון גדולה לחום גבוה. הניחו את נתחי העוף על השמן החם, טגנו משני הצדדים דקה אחת או עד צריבה קלה . הורידו גובה הלהבה לבינונית ובשלו 3 דקות מכל צד עד להשחמה.
אחדו את קוביות האבוקדו, כוסברה, פלפל חריף, מיץ ליים או לימון, ומלח. טפטפו מיץ מרבע ליים או רבע לימון על כל נתח. הגישו לצד תערובת האבוקדו.
הערות
המתכון באדיבות דיאטנית עינת מזור בקר ממרכז DMC