מצרכים
1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
2 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום כתושות
3-4 שיני שום
3 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר
חופן אגוזי פקאן/מלך
מלח פלפל
כוסברה (לא חובה)
הוראות הכנה
להשרות את העוף עם סויה, שמן, מלח פלפל ושום כתוש לחצי שעה.
לטגן את העוף 2-3 דקות ולהוציא.
לטגן את הבצל ושיני השום על להבה בינונית כ 10 דק להוסיף סוכר, מלח ופלפל.
להוסיף את האגוזים ולערבב, להוסיף את העוף. 2 כפות סויה ולהביא לרתיחה, לבשל כדקה,לכבות את האש ולהשאיר מכוסה.
ניתן להגיש עם עלי כוסברה קצוצים.
טעים וחגיגי!
*אפשרי לותר על האגוזים אם לא אוהבים.