מצרכים
חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (באורך 35 ס"מ):
150 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
4 ביצים
2 1/2 כוסות קמח
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1 1/2 כוסות רסק מבננות צהובות
1/2 כוס שוקולד צ´יפס
הוראות הכנה
+ מחממים תנור ל-180 מעלות.
+ במיקסר מקציפים את החמאה עם סוכר. מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת קרמית.
+ בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת הביצים. מערבלים כ-2 דקות ומוסיפים בננה ושוקולד.
+ יוצקים את התערובת לתבניות משומנות ואופים כ-35 דקות או עד למבחן הקיסם.
הערות
המתכון באדיבות לחם ארז