יבולי שוהם- המשך

חדשות כיפה רבני כושרות 05/03/17 15:42 ז באדר התשעז

שאלה

בהמשך לשאלה:

האם ירקות עלים של חברת יבולי שוהם מומלצת עתה על ידכם, אחרי שקיבלה הכשר של הרב רובין? תודה רבה

בחנות ירקות של חסידת גור בערד חוץ מחברת חסלט, ישנה חברה נוספת של ירק עלים: יבולי שוהם.

בחבילה למטה מצוין: "משווק ע"י ללזרי חביב בע"מ מושב תלמי ביל"ו משק 30"

על החבילה 3 חותמות כשרות: המחלקה למצוות התלויות בארץ ברבנות ירושלים, הרב בוקובזה רבנות מרחבים,ובדץ קהילות. עכשיו נוספה מדבקה עם חותמת של הרב רובין על גבי החותמת של קהילות.

משווקים הרבה סוגי ירקות עלים- חסה , פטרוזיליה, כוסברה, סלרי וכו'(אם יש נפק"מ, אנחנו התעניינו בסרי, אבל הכל בכל השאלה).

תודה רבה

תשובה

http://upload.kipa.co.il/media-upload/kosharut/17825913-12252015.PDF