חלום של חברה שלי

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 26/02/17 19:54 ל בשבט התשעז

שאלה

הייתי בבלוק כלשהו פתאום נכנס איש אחד עם בגדים מוזרים והיתה לו מזוודה אמרתי לו שהוא טעה בכניסה .הוא התקרב אליי ודקר לי משהו בצוואר. הרגשתי שאני מאבדת הכרה אהל הצלחתי לחשוב. הוא לקח אותי בידיים ועלה איתי במדרגות . כל הדרך ניסיתי להסביר לו שאני מצליחה לחשוב כי פחדתי ממה שהוא יעשה לי. ואז הוא הכניס אותי לכיתה כלשהי שם אותי על השולחן ואז איכשהו התעוררתי והצלחתי לברוח והוא רדף אחרי והיו מלא ילדים בחוץ וזה בסוף תפסו אותו

תשובה

צריך לדעת ש'החלומות שווא ידברו',.
זה יכול להיות חיבור של כל מיני דמיונות ופחדים.
אם זה מטריד אותך, אפשר לעשות הטבת חלום (מופיע בחלק מהסידורים) בפני חברות.
בע"ה הכל יתהפך לטובה