בעיה בקשר

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 31/01/17 14:18 ד בשבט התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב.

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד ובמהלך הקשר התחילו לצוץ בעיות משום שלחבר שלי מאוד אכפת הליבוש שלי שאתלבש צנוע אך לא תמיד זה קל לי אני שומרת שבת מקפידה על תפילה בבוקר וגם על מידות שקשה שלי

אבל בעית הצניעות קשה לי גם חבר שלי הוא שומר שבת מקפיד על מצוות אך לא עם כיפה.

אנחנו לא יודעים מה לעשות כי מבחנתו הוא רוצה בת זוג צנועה ואני קשה לי לקבל החלטה כזאת ומגורם חיצוני

האם כדי להמשיך בקשר או שעדיף כל אחד בנפרד?

תשובה

שלום
אם יש בינכם אהבה אמיתית הבעיות הצדדיות נפתרות ביחד זה נשמה אחת ולהיות פתוחים לשינוי
צניעות זו מידה חשובה ואת צריכה לשמוח שכך חברך רוצה מידה זו מראה על כח פנימי אבל חשוב שיעשה בהדרגה ובאמיתיות.
אשה שאין לה כח פנימי רוצה לשדר חיצוניות
בהצלחה