אני הומו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/01/17 04:01 כד בטבת התשעז

שאלה

שלום הרב, שמי טיילר ואני חושש שאני נמשך לבנים

אני בן 21 והכרתי מישהו שהתאהבתי בו אחרי שהתחזקתי והחלטתי לחזור בתשובה, אני לא נמשך לנשים עד כמה שניסתי.

שאלתי היא; האם אלוהים יסלח לי אם אני אהיה אם גבר? או שהוא יעדיף לראות אותי סובל לבד ובודד כל חיי?

תודה

תשובה

בסד

שלום וברכה

השאלה שלך.רצינית מדי ואין לענות עליה באינטרנט. עליך לגשת לבעל מקצוע או אדם שמכיר אותך היטב יודע את כוחותיך וסגולתיך ורק מי שמכיר אותך אישית ולעומק יכול לענות על שאלה זו.

חודש טוב ומבורך
יהודה הלוי עמיחי