הכוונה לרב מקובל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/12/16 21:33 ב בטבת התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב אני מחפש רב מקובל שיצליח לקרוא אותי ולהסתכל עליי ולדעת הכל, אני גם אשמח לרב שידע לדעת אם יש עליי עין רעה ואיך להסיר אותה אם צריך אני גם מחפש מישהו לדבר איתו שיכווין אותי וידע להסביר לי לאו דווקא ברמה הדתית אלא יותר ברמה הרוחנית אשמח להכוונה לרב בצפון תל אביב אבל לא חייב

תודה מראש,

תשובה

שלום

קביעת עיתים ללימוד גמרא תציל אותך יותר מכל דבר.
ברכה ראוי לקבל מגדולי הדור בכל מקצועות התורה, כגון הגאון הרב קנייבסקי שחי לא רחוק ממך בבני ברק.
שיחה על חייך האישיים והנפשיים תוכל לעשות עם רב שבקיא בכך, לאו דוקא גדול הדור. פנה לישיבת רמת גן וודאי ישמחו לסייע לך להתקדם.

בהצלחה