אני קצת מקנא

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 31/12/16 14:25 ב בטבת התשעז

שאלה

היי רב,

אוקיי אז ככה שנת הלימודים התחילה לא מזמן ואני בכיתה ז'.בתחילת שנת הלימודים הכרתי רק את החבר הטוב הזה והתקשנו בהתחלה למצוא חברים אבל לאט לאט התחלנו להסתדר לפחות הוא... בנות התחילו להתקרב אליו ואני לא מבין הוא ילד שהכל מגיע לו מכלום והוא גם לא מאמין

ואני אומר לעצמי איך יש לו חיים יותר טובים ויש מצב שאני גם סתם מתלונן אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות וגם בגלל שהוא חבר טוב שלי זה יותר כואב...

אז אני מבקש את עזרתך מה לעשות?

תודה מראש!!!

תשובה

שבוע טוב
קנאה זה מידה מצויה כתוב בכל אדם מתקנא חוץ מבנו ותלמידו
צריך לחזק את האמון העצמי ולהאמין שאתה בסדר וה' אוהב אותך ולכן מחייה אותך כמה שאדם יפתח את זה ואת העצמאות האישית כך גם יעריכו אותו יותר
ואין מלכות נוגעת בחברתה אפ' כמלא נימא
בהצלחה