חדשות כיפה הרב מאיר זנו 30/12/16 09:18 א בטבת התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב,

יש לי שאלה

לבן זוג שלי יש ילד ממישהי שנכנסה להריון בעבר וסרבה לעשות הפלה.(הם לא היו נשואים ולא היו בזוגיות )

אני כרגע בהריון ואותה בחורה מקנאה שאת הילד שלי הוא כן רוצה ושאנחנו כן ביחד

היא כל הזמן מקללת אותנו ואת הילד ואתמול היא אמרה שהיא מבקשת דברים בהדלקת נרות של חנוכה

ואני ממש מפחדת שיקרה חלילה משהו לילד ... מה אפשר לעשות נגד הקללות שלה? גם כדי ל הגן על הילד וגם כדי להגן עלינו מהקללות?

תשובה

שבוע טוב
הנרות הללו קודש הם
אי אפשר לנצל אותם לקללות
להשתדל לא להיפגש עימה ולהתפלל שה' יהפוך את הקללות שלה לברכה ולהתחזק במצוות
חנוכה שמח וכל טוב