כיסוי ראש

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 28/11/16 08:17 כז בחשון התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב,

אנו נשואים 14 שנה,תמיד דתיים(במגמת התחזקות)

לאחרונה הקצב קצת עלה ..

לאחרונה עלה נושא כיסוי הראש

בעלי מאוד בעניין,אני יודעת שזה מתבקש אך עם כל זה קשה שלי.

הדבר מתסכל אותי מאוד ולא נותן לי מנוח.

אני מאוד בעניין שזה מתבקש ואני רוצה בזה אך דברים טכניים מיותרים עובדים עליי.

אני רוצה לעשות את זה מתוך שמחה ולהיות שלמה עם זה שלא חלילה יעלו לי תהיות של להוריד כי זו לא אופציה.

אודה להכוונה ועזרה מה לעשות.

אוסיף שאבי נ פטר ואני לוקחת על עצמי דברים לע"נ וכן גם את עניין זה.

בשורות טובות.

תשובה

שלום
משמח לשמוע ישרות טהורה
אכן הדברים צריכים להיות בשמחה ובהדרגה איני בקי בסוגי הכיסויים אולם ניתן להתחיל בכיסוי חלקי ולהשאיר חלק מגולה או כובעים למינהם
אגב זה לא אומר שצריך להראות מכוערות ונהפוך הוא יש חשיבות להרגיש טוב ויפה לעצמך ולבעל
בהצלחה
תמיד ניתן להתקשר