אישה לא צנועה

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 27/11/16 21:48 כו בחשון התשעז

שאלה

האם כל אדם שלא השאיר ילדים בעולם חוזר בגלגול?

אשמח למקורות לכיוון החיובי כיצד אפשר לדלג על לחזור בגלגול...

לאדם שלא זכה להתחתן.

האם אדם נענש על אישה שהוא התחתן איתה והיא אינה צנועה

( כיסוי ראש , לבוש, התנהגות , תשומת לב)

האם אדם ראשי להתחתן על פי ההלכה עם אישה כזו בטענה שהיא מצילה אותו מהחטא הידוע פגם הברית... על חשבון שאר הדברים האמורים לעיל...? ( מקורות אם יש)

מה דעתך?

מה ההלכה הייתה מייעצת לאדם כזה.

או שעדיף להמתין בסובלנות.

האם אדם יכל להענש על אישתו ?

תודה להתייחסות לכל השאלות.

תשובה

שלום
לי אין עסק עם גלגולים זה שייך למקובלים
ה' דורש מאיתנו מה חובתינו בעולמינו לא מה שמעבר
שאדם הולך להתחתן הוא בודק כיוון פחות או יותר אם שומר על כללי צניעות יחפש אישה בהתאם
לגבי מי שכבר נשוי כתוב שאדם נענש אם בידו למחות ולא מחה כלומר אם זה פרקטי שמחאתו תישמע יש לו חובה למחות ואם לא יענש