אהבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 31/08/16 22:34 כז באב התשעו

שאלה

הרב אני ממש מבולבל ולא יודע מה חעשות אני מאוהב ממש כבר כמעט שנה במישהי ולא יודע מה לעשות עם זה אם יש לזה מקום? אני מרגיש שאני משתגע בגלל זה מה לעשות ???

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לפני 200 שנה, בחור בן 16 היה יכול להתחתן. אנחנו היום במציאות שונה.

מה היית עונה לבחור בן 14 שהיה מספר לך על אהבה גדולה?
היית אומר לו: 'אינך בשל לחתונה'.
לצערי זו גם התשובה עבורך: אינך בשל לחתונה.

בדור שלנו הגיל הכי מוקדם להתחתן הוא גיל 19.
חתונה לפני גיל 19 לחתן ו- 18 לכלה עלולה לפגוע בזוגיות ובמשפחתיות הצעירה מדי.

תמתין בסבלנות עד שתגיע לגיל 18 ואז תחפש דרך לגלות לה את אהבתך. אפשר להתחיל הכרות בגיל 18 בידיעה שאם הדברים יעלו יפה יתחתנו בגיל 19.

בעז"ה!