צניעות לפני קהל

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 31/07/16 11:28 כה בתמוז התשעו

שאלה

שרני אתחרה באליפות העולם ויש בעיה מסויימת, במהלך התחריויות לבשתי בגד גוף שלושת רבע שמחוברת אליו חצאית כזאת טיפה מעל הברכיים לא יותר מידי ועכשיו בכללי התחרות צריך ללבוש בגדי גוף אומנותיים שאין להם חצאית בכלל וזה רק חולצה עם תחתון ואמרתי למאמנת מה לעשות אני לא לובשת דברים כאלה לא צנועים לפני גברים והיא אמרה לי שאני צודקת אבל זה לא אפשרי להוציא את כל הגברים בגלל מתאמנת אחת, יש לך עצה מה לעשות?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אני מעריץ את עמדתך.
זהו קידוש ד' בדרגה הגבוה ביותר!

קבלתי שאלה דומה
https://www.kipa.co.il/admin/ask_new/a.asp?mesh=7/31/2016 12:38:10 PM