רבנית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 27/07/16 06:50 כא בתמוז התשעו

שאלה

לכבוד כבוד הרב,

אני בת 21 דתיה מבית , ויש לי אמונה חזקה מאוד בה' יתברך , לא בגלל שנולדתי למשפחה דתיה,אלא כי ראיתי ניסים שקורים שמאמינים בו , ראיתי כמה טובה התורה בלבד ולא שום דרך אחרת , לא משנה לאן בן אדם יחפש ויחקור הדרך שלנו היהודים , דרך התורה היא הטובה מכולם.

על כן רציתי לגרום לכמה שיותר אנשים לחזור בתשובה,להתחזק...

הדבר שאני הכי חפצה בו זה להיות רבנית , הבנתי שבת לא יכולה לגשת למבחנים , אז מה כבודו מציע לי ,

איך אני יכולה להיות רבנית? איך מתחילים ,איזה דברים לעשות?

תודה רבה מראש על תשובתך,

ואשרייך שיהיו עוד רבים שיבחרו בדרכיך כבודו.

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח.
כדי לגרום לאנשים ולהתחזק ולחזור בתשובה – אין צורך כלל בתעודה של רב, בהסמכה של מישהו, במבחנים, או בכל דבר אחר. זה גם לא יעזור
כדי לעשות זאת צריך ללמוד ומתוך כך ללמד, להקהיל מסביבך נשים שתרצינה לשמוע אותך ולהיות מונחות בדרכך ולפי תפישת עולמך.
התחילי בחבורה קטנה מסביבך. ביחד תרחיבו אותה. וכך תמלאי את רצונך ואת שליחותך.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב