כשרות באולמות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/07/16 02:05 כז בסיון התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני ובן זוגי מתחתנים...

האם חשוב שהכשרות באולם תהיה מלכתחילה הרב מחפוד/ כל הכשר מהודר אחר, ז"א האם חשוב שזו תהיה הכשרות הקבועה באולם במהלך כל השנה או רק באירוע שלנו יעשו לנו הכשר של הרב מחפוד?

האם יש הבדל וזה משנה?

תודה מראש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

א. מזל טוב, תזכו להקים בית נאמן בישראל. להרבות קדושה וטהרה בעם ישראל.
ב. כדאי שהבשר, הירקות עלים, כל המוצרים יהיו מהדרין, כדי שכל הקהל יוכל לשמוח אתכם בשמחתכם.
ג. כדאי להזמין איש מומחה בענייני כשרות למהלך היום של החתונה והוא יעדכן וידאג שהרמה שאתם רוצים תהיה בארוע שלכם. רוב האולמות מסכימים לכך.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ