זוגיות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/06/16 10:42 יא בסיון התשעו

שאלה

שלום

אני אלמנה שלוש , הכרתי דרך אתר ההידברות בחור אלמן שלוש , יצאנו כחמישה חודשים, היחסים היו ככה ככה, (הוא חולה , בעיה בריאות משתמש באנילציה)

הוא החליט שהוא רוצה לסיים את הקשר, בגלל המחלה שלו, אנחנו כבר שלושה חודשים פרודים, אני ממש מתגעגעת אליו, האם זה יהיה נכון לפנות אליו ולהציע לו לחדש את הקשר בנינו?( אני מרגישה שהוא הזיווג שלי) ..

מה עליי לעשות לחכות או לכתוב לו? תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי.
אלא שהקב"ה ברא את העולם שהרבה דברים נסתרים מעינינו.
גם זה.
ואנחנו צריכים לקבל הכרעות בערפל.

בדרך כלל, בערפל מסוג זה, אני נוהג לשקול עד כמה ייגרם נזק בניסיון לצאת מהערפל.
אם אני מעריך שייגרם נזק - יותר טוב לא לעשות דבר.
אם לא ייגרם נזק גדול - לוקחים את הסיכון.

לכן, כדאי שתשאלי את עצמך מה יהיה הצעד הבא אם הוא יגיד "לא". אם פשוט תאמרי לעצמך שהדלת הזו ננעלה, ואת מחפשת אחרת - אז הנזק לא גדול; אולם אם זה יהיה חלק מהתמכרות שלך לאפשרות התיאורטית הזו לקשר הזה - לא כדאי לך.

כל טוב