משפחה גדולה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/05/16 12:41 כא באייר התשעו

שאלה

בעוד חדשיים (פרשת פנחס) אני אהיה בר מצווה ומאד רציתי לדבר בדרשה על העובדה שאני האח הקטן של 7 ילדים ואני דוד ל7 אחיינים אחייניות. האם יש לרב דרך לפנות אותי או לכוון אותי לאיך אפשר לדבר על הראייה של התורה/יהדות על המעמד והאחריות והחשיבות של ילד במשפחה גדולה ולהיות דוד.

תודה

א.

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שיהיה בשעה טובה ומוצלחת, וכניסה לעול מצוות באהבה ובברית.

אציע הצעה: למד את פרק תהילים קכח, ונראה לי כי שם תוכל למצוא בסיס לדרשה שלך.
ואם זה לא מתאים לך - אנא חזור, ונמצא משהו אחר.

כל טוב ויישר כוח