כשרות עופות ובשר

חדשות כיפה רבני כושרות 16/03/16 18:11 ו באדר ב'

שאלה

בסד

שלום לכבוד הרבנים העוסקים במלאכת הקודש

בחודשים האחרונים מודיע הרב אמנון יצחק שליטא בכל מקום כי בשחיטה התעשייתית וגם בבדצים של הר מחפוד ועטרה למעשה במרבית המקרים מאכילים אותנו נבלות וטרפות הרב שליטא מוכר כאיש אמת ותלמיד חכם עצום האם בדקתם את.העניין ומה עלינו לעשות וכיצד יתכן ששמועות כאלו חמורות בענייני אסורי דאורייתא לא נבדקות לעומק ולא מפורסם בראש חוצות אם לטוב ואם למוטב ומה עלינו לעשות ועל איזה בדץ שבדקתם ניתן לסמוך

אשמח לקבל תשובה לעומקם של דברים

המצפה לישועה בקרוב

בברכת התורה נסים דהן

תשובה

שלום

אנו עוקבים מקרוב מעל עשור על עולם תעשיית השחיטה ופרסמנו בנושא גילוי דעת,

מצ"ב קישור

http://www.kosharot.co.il/show_bama.asp?id=69585